Over ons

Ons verhaal

RIPPIE.nl is een bedrijf dat is opgericht aan het einde van het jaar 2005 en zich profileert als allround op het gebied van grond en kabelwerken.

Henk Riphagen is eigenaar van dit eenmansbedrijf en kan de meeste wensen van u vervullen. Dit gebeurt meestal op korte termijn na persoonlijke afspraken.

We hebben veel ervaring in het grondwerk en tuinwezen. Om voor u een grote of kleinere tuin aan te leggen of te veranderen door bomen weg te halen, te snoeien, gazon aan te leggen of te bestraten is voor ons een plezier maar ook veranda’s, waterpartijen of andere ideeën kunnen we voor u realiseren. Dit soort projecten coördineren we vanaf het eerste contact met de klant tot aan het afvoeren van het laatste afval.

Door de 35 jaar ervaring in het kabelwerk kunnen we de meest uiteenlopende storingen oplossen door gebruik te maken van de nieuwste technologie. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van de infrastructuur van telefonie en data. U moet hierbij denken aan telefoonkabels van telefoniebedrijven maar ook aan kabels van beveiligingsbedrijven en multimediabedrijven.  Voor de kabelwerkzaamheden werken we uitsluitend met aannemers, voor deze aannemers staan we dan ook 24 uur per dag 7 dagen per week klaar.

Scroll naar boven